Bolig inspiration | Fredag og sol i min stue

Endelig fredag OG solen skinner – hvordan skal I bruge jeres? Jeg har netop gjort lejligheden rent, og nu skal jeg til at kigge lidt på min eksamens powerpoint til min fremlæggelse. Jeg er endnu ikke færdig (mangler en del), men jeg skal også først op d. 18/6. Jeg ser frem til at det er overstået, og jeg så kan holde ca. 1½ måneds ferie inden praktikstart. Jeg skulle egentlig også træne idag, men vi må se om jeg når det – mine forældre kommer nemlig også lige et hurtigt smut forbi i eftermiddag, og så får jeg besøg i aften ♥

lejlighed-stue-indretning stue-inspiration stue-inspo

Vil lige vise jer lidt billeder fra min stue, efter den er gjort rent og tager sig ud fra sin bedste side med lidt sol ind af vinduet. I har jo set den før, men er så glad for den, så beklager hvis jeg spammer jer med billeder fra den :D Jeg skal dog snart lave om, som jeg har snakket om før, da jeg skal finde et tv-bord, nye gardiner og have hevet min “roomie-væg” ned. Det bliver godt. Imorgen kommer et indlæg om mine hårrutiner og hvilke produkter jeg bruger. Kig forbi <3

signature