Forelsket i disse to skønheder

Hej søde piger. Årh, beklager den manglende blogging, men jeg har ligget syg i næsten en uge, og har intet overskud haft til noget som helst andet, end at drikke te, spise og sove. Jeg er endelig ved at være på toppen igen, så jeg er SÅ meget tilbage her på bloggen ♥ Det passer godt, for har mange fine ting at vise jer :-)

Jeg vil starte ud med disse fine ringe fra redbird, som jeg viiiirkelig elsker allerede. Jeg mangler rigtig tit ringe, og det er sjældent, at jeg køber andet end H&M eller Glitter. Så det er så lækkert, at have nogle ringe af god kvalitet :-) Jeg er helt vild med den rose/gold farve, som er lækker her til efteråret. Jeg fik også valgt en smuk halskæde og en anden ring. Kan virkelig anbefale redbird, da de har så smukke og unikke smykker :-) Vender stærkt tilbage i morgen med eBay inspiration til jakker og måske nogle nye ting fra Buch Copenhagen. Ellers kommer de i weekenden ♥