Jeg er vild med disse fjerøreringe

Hej piger! Så er jeg hjemme fra arbejde og har netop sat mig foran computeren med en dejlig kop te. Jeg forguder virkelig te, næsten alle slags, og drikker så mange kopper om dagen :-) Det er så lækkert, varmt og hyggeligt. Lige for tiden er jeg helt vild med Fredsteds chailatte, både den med grøn te og den krydrede. Mmh. Men som sagt har jeg netop sat mig foran computeren, for i dag har jeg kun tænkt på én ting: Jeg MÅ eje et par fjerøreringe! De kommer til at se så fine ud til sommer, med løst hår med tilfældige krøller i. Og endda også bare kun med én i :-)

ebay fjerøreringe store øreringe smukke fjer

Og hvad gør jeg så som det første? Ja, jeg går da ind på eBay og kigger. Der er faktisk en hel del derinde som er til ingen penge (og til ingen penge mener jeg omkring 10kr, og det er inkl forsendelse!), og når det er så billigt, kan man jo godt tillade sig at købe nogle i en masse forskellige nuancer. Jeg skal i hvert fald erhverve mig nogle i rosa, brun, grå, beige og hvid. Og måske også nogle 2-farvede, og også nogle med et rigtigt smykke på, som overstående billede med de grå. (Alle billederne er fundet på Tumblr) Så smukke! Jeg har faktisk lavet en lille kollage med fjerøreringe fra eBay som I kan se på min facebookside Style By Stefanie.Jeg vil begynde at være mere aktiv derinde, og poste gode tips, konkurrencer, inspiration mm. derinde, så hvis I er interesseret i det, må I meget gerne like :-) Ha’ en god dag sødeste piger og tak fordi I læser med ♥