Jeg er tilbage i januar

HEJ ALLE! Jeg har været meget fraværende fra bloggen de sidste par måneder, og grunden er meget simpel: jeg har ikke kunne strukturere mine dage ordentligt, efter jeg er begyndt i skole. Jeg har ikke kunne få blog, skole, træning og fritid med vennerne til at gå op. Derfor har jeg de sidste par måneder valgt bloggen fra. Men i januar måned starter jeg op igen, og jeg glæder mig SÅ meget! Jeg savner rigtig meget at opdatere bloggen, tage billeder til den og bare være kreativ og inspirere. Så jeg håber nogle af jer stadig er med derude, og kigger forbi i januar ♥ Indtil da er I velkommen til at følge mig på min instagram: stylebystefanie. I kan glæde jer til flere eBay-indlæg med anmeldelser og link til produkter (ja, jeg er gået lidt amok på det seneste), flere sunde opskrifter og om træning, flere outfitindlæg og ja, hvad I nu ellers gerne vil se, bare spørg løs. Vi ses i det nye år, og rigtig glædelig jul og godt nytår til mine søde læsere. <3