Hvis den passer så køb den i hver farve

Godaften piger. Har haft en super hyggelig dag sammen med en af mine veninder i dag, som jeg ikke har set længe. Først tog vi ud og spiste frokost i centeret, da jeg brugte noget afspadsering fra arbejdet, og så stod den ellers på lidt shopping. Fandt et par fine sager, og nogle super lækre wedges, som jeg ikke kan vente med at vise jer. Jeg skulle egentlig finde en ny kjole til byen, men det gjorde jeg ikke – skal derind igen på lørdag sammen med en anden veninde, så håber jeg har heldet med mig der ♥

Overstående er to par søde ballerinaer, da jeg virkelig stod og manglede nogle fine basis nogle til hverdag, så man ikke bare havde nogle i enten kun sort eller kun hvid. De giver et lille ekstra pift til et outfit, og de kan også bruges til fest. Jeg har købte dem til 100,- pr. stk i en butik på Nørrebrogade, som havde det vildeste udsalg: 3 for 100,- men der var desværre ingen af dem der interesserede mig. Er de ikke fine? <3 Vi skrives!