Idéer til opbevaring i hjemmet | Del 1

Hej skønne læsere. Idag vil jeg komme med lidt inspiration til, hvordan man kan opbevare forskellige ting, og alle billederne er taget hjemme hos mine forældre. De har rigtig mange forskellige måder at opbevare ting på, så tænkte at de ville kunne bidrage med mere inspiration end jeg selv. Derudover får jeg jo rigtig meget inspiration fra deres hjem – så det er en win/win.

kurve-opbevaring
Jeg ved faktisk ikke hvad der er i denne, haha. Men den er super fin til opbevaring. Forskellige former for kurve i flettet træ er altid rigtig flotte at have stående fremme, og så kan man jo praktisk bruge dem som opbevaring af diverse ting også. Kurven er fra Riviéra Maison.

opbevaring-af-puder-og-taepper
En rigtig sød måde at opbevare fx. puder eller tæpper på, da det er lidt anderledes og hyggeligt. Det kunne også være super fint med de populære trådkurve i enten sølv eller kobber. Denne er fra Casa & Co, og nej, det er ikke rigtig pels. Tæppe og puder er fra Vintage Kompagniet.

opbevaring-fyrfadslys
En måde at opbevare fyrfadslys på. Jeg har faktisk selv noget lignende, bare i en flettet hvid kurv, som står fremme. Det er så praktisk at de står fremme, da jeg ofte bruger dem og netop bare kan snuppe et par stykker. Holderen er fra XL byg.

opbevaring-paa-reol
Kasser på reolen. Udnyt din reol til opbevaring af ting i fx. vintage kasser med tekst. Det ser rigtig pænt ud og giver samtidig et pyntet look. Heri er der opbevaret cd’er. Som prikket over i’et kan man evt. sætte en pyntegenstand ovenpå, som min mor har gjort. Kassen er fra Ilva.

opbevaring-servietter1
Servietter. Min mor har altså et eller andet med servietter, men dem hun “samler” på er altså rigtig fine. Så hvorfor ikke have dem fremme. Jeg har selv sat mine i en kurv ovenpå min reol, med inspiration fra min mor. Det er en god måde at samle og vise de fine servietter lidt frem på. Kurven på bordet er fra Riviéra Maison, og er viirkelig hyggelig og praktisk. Kurvene med hvidt stof er alle fra Ilva.

Jeg håber I kunne bruge dette indlæg til inspiration. Der vil komme en del 2 med opbevaring af diverse køkkenting snarest og ellers lad mig vide hvis I vil se andet på bloggen ♥

signature