I shouldn’t be jealous, you aren’t even mine

Hej piger. Håber I hygger jer idenfor i denne kulde, for hold nu op, hvor er det bare koldt. Var ude og gå med Freja igår aftes også, og følte at mine ben var ved at fryse af :D Men så er det dejligt at komme hjem og hygge i varmen med en varm kop te. Lige om snart er det tid til aftensmad, og pga. det er min spisedag (har én dag om ugen, hvor jeg må spise hvad jeg vil) så har min mor været så sød og lave hendes lækre lasagne. Mmh, det laver jeg aldrig selv, nu hvor jeg er flyttet hjemmefra, så det er bare himlen. Og så med fuldkornsplader og lækker frisk salat til.

I får lige dagens outfit for i dag, som lovet. Jeg har købt toppen for nylig på Trendsales, da jeg var så ærgerlig over, at jeg ikke nåede det sidste sommer, da jeg så den i Magasin. Nogle gange kan man altså være virkelig heldig, og har ofte fundet “last season” items på Trendsales, som jeg aldrig nåede at købe dengang de var fremme. Jeg eeeelsker den og synes den har sådan et lækkert feminint look. Er vild med bindebåndet og det løse fit, og så selvfølgelig pallietterne. Og så står den så godt til mine armygrønne jeans fra H&M :-) Nu vil jeg smutte ind og spise <3 Hyg jer, søde piger!