I never get tired of this

Hej piger. Her et lidt inspirationsbilleder fra mine forældres lækre hjem. Jeg poster altid billeder fra deres hjem, efter jeg har været på weekend hos dem, da der hver gang er et par små ændringer. Denne gang er der bl.a. kommet nyt rensdyrskind på puffen, og det er super fint. Jeg kunne SÅ godt tænke mig et lyst et, men det må vente lidt. Mine forældres hjem er virkelig indbegrebet af “hyggelig og pyntet”, og jeg elsker at komme derhjem. Jeg savner tit at bo hjemme, men elsker derimod også at bo for mig selv, og så er det altid rart at komme hjem igen. Er det ikke fint? På min facebookside, har jeg efterspurgt, om der er stemning for en spørgerunde, hvor jeg enten svarer i en video eller bare almindeligt indlæg – hvad synes I? ♥ Så ville det være bloggens første spørgerunde <3 Vi skrives senere!