Jeg elsker at finde unikke ting

Hej piger. Jeg nåede ikke lige at skrive til jer igår, da jeg spontant tog til aftentræning :D Jeg hader normalt at træne om aftenen, da jeg er a-menneske, og derfor har mest energi om morgenen, men igår var der en instruktør i Rødovre, som jeg før havde elsket at have i Brøndby (som jeg trænede i før det nye center kom i Rødovre) og så måtte jeg lige hoppe på et Bodyfit-hold kl. 20-21. Det var mega hårdt, da han har sine egne “måder” at køre hold på, og derfor fik jeg forbrændt næsten 700kcal på ca. 1 time og 15 min. Love it ♥

Nå, men nu til det jeg gerne vil vise jer. Jeg købte disse knager i Tre Trin Op i Køge sidste weekend med min mor (der hvor jeg også købte mine planter) og jeg er såå glad for dem. Jeg har længe kigget efter passende knagerækker der var lidt unikke, samt passede ind i resten af mit hjem, og endelig har jeg fundet nogle. Elsker at de er sådan lidt slidte og vintage!! Jeg mangler dem nemlig i min gang til jakker og så nogle til mit køkken til viskestykker, grydelapper mm. Er de ikke fine? Uglerne er til køkkenet. Kan godt lide at finde ting til mit hjem lidt forskellige steder, så alt fx. ikke er fra Ikea. Lige for tiden blogger jeg meget om bolig/livsstil, men det er jo alt efter hvad der lige inspirerer mig på det pågældende tidspunkt. Lover der kommer nogle flere moderelaterende indlæg denne weekend, og så vil jeg snart svare på de spørgsmål der er kommet til min spørgerunde <3