Netop bestilt | To søde par shorts

Godaften piger. LÆKKER solskinsdag det har været i dag! Jeg har været på arbejde (som altid) og så har jeg prøvet at rykke lidt rundt og leget med nogle ideer til min lejlighed. Jeg er ikke helt tilfreds med den måde møblerne står i soveværelset, og ligemeget hvordan jeg rykker rundt, synes jeg det ser forkert ud. Så i weekenden vil jeg prøve nogle af de ideer af, som jeg har i hovedet. Kender I det? Håber det bliver godt. Trods mine penge er få disse tider op til jeg får mine katte, så har jeg alligevel tilladt mig selv, at bestille overstående hjem fra H&M. Begge shorts er til under 100,- pr. styk, og jeg føler lidt jeg mangler dem i min garderobe, da jeg næsten ingen shorts har. Er VILD med leopardshortsene og de andre shorts er rigtig fine med blondedetaljer. Håber de er ligeså fine i virkeligheden! Jeg sælger stadig MEGET ud på facebook, og I kan finde min gruppe her. Tjek den endelig ud og vær med ♥