Når man er en smut i Ikea..

Ja, I kender det vel.. Jeg skulle bare i Ikea for at købe nogle hylder til mit soveværelse, da jeg er ved at indrette det og gøre det pænt. Og så ender jeg med disse ting :D Det er så typisk, at man ikke bare kan tage i Ikea og hente de ting man har aftalt. Nå, men om ikke andet, så endte jeg med lækre duftlys, som jeg er fuldstændig afhængig af, og altid skal have hjemme, et nyt stykke pels til min kontorstol, da det jeg har er ret slidt, samt lidt falske planter og en fin lampe til soveværelset. Jeg er normalt ikke så stor fan af Ikeas pynteting, da jeg godt kan lide at finde dem rundt omkring, så de er mere unikke og ikke noget alle har – dog kan jeg godt lide at købe falske planter derinde, da de er forholdsvis billige, og ligner lidt ægte. Og det er smart når jeg får kat, og måske også fordi jeg nogle gange glemmer jeg har levende planter. Haha.

Er SÅÅÅ vild med lampen, som nu hænger i soveværelset. Soveværelset er efterhånden blevet et større projekt. Overvejer at male væggene derinde også, i en sart lyserød/lilla, men på den anden side, kunne det være pænt hvis alt var hvidt. Idéen var, at jeg skulle have tapeseret én væg, men det blev alt for dyrt, da jeg gerne ville have nogle profesionelle til at sætte det op, da det er mønstret, og jeg er bange for at det bliver klippet forkert i osv. For tapet er jo ret dyrt, og en maler vil have ca. 2500 for at sætte det op!!! Det er helt vildt! Nå, men det skal i hvert fald besluttes forholdsvis hurtigt, inden min lille kat kommer om en måneds tid. Blot lidt tankedeling her til aften :D Skriver i morgen ♥