I hope you always find a reason to smile

Top: Buch Copenhagen | Pelsvest: Culture | Jeans: H&M | Støvler: Shoebitz

Godaften ♥ Som lovet, så kommer her dagens outfit. Følte ikke for at pynte mig helt vildt op i dag, så holdte det simpelt med en lækker top, samt pelsvest til slidte jeans. Jeg forguder disse jeans, og det er mit 2. par, da det første blev slidt op fordi jeg gik så meget med dem. Det fedeste er, at jo mere man går med dem, jo større og mere slidte bliver hullerne efter hver vask. I love it! Og så sidder de bare SÅ godt, og er så behagelige (ja, behagelige jeans!) da der er en smule stretch i dem. Støvlerne fik jeg også købt med mig hjem i dag, og de kommer til at være helt fantastiske her til foråret, da jeg synes de er perfekte til at tilføje et råt look til det feminine. Årh, de er bare et forårs-musthave. Hvad synes I om outfittet? I morgen vil jeg prøve at komme med endnu et outfitindlæg, og ellers fyr løs med idéer til kommende indlæg, da jeg gerne vil vide hvad I vil se på bloggen. Nu vil jeg smutte hen i sofaen til hygge foran fjernsynet med en kop te.