Endelig blev de mine

Godeftermiddag søde piger. Igår fik jeg ikke lige skrevet til jer, da jeg kom hjem fra træning og var helt død. Min næse er helt tilstoppet og min krop er mega sløv, og jeg er åbenbart ikke den eneste, da det tilsyneladende er ret udbredt lige for tiden. Her på torsdag skal jeg direkte på job i FW Århusgade efter arbejde igen, og ellers står den på weekendhygge søndag med familien, da min far holder fødselsdag. Så det er sådan set min uge, og så træning. Jeg er blevet så glad for styrketræning, og kan slet ikke forstå, at jeg førhen kun gik på hold :-)

bamsestøvler med pels

I dag vil jeg vise jer et af mine musthaves (Link til indlæg med items jeg sparer sammen til), som jeg endelig har fået erhvervet mig. Jeg var ellers lige ved at købe dem i en billigere version på eBay, men så fandt jeg dem på Smartgirl til 719,- og kun én tilbage i min str. Jeg fik nærmest sved på panden, så hurtigt jeg klikkede disse bamsestøvler med pels hjem, haha. De koster normalt 1200,- så jeg synes nu alligevel det er lidt penge at spare, selv om de stadig er dyre. Men om ikke andet, så har jeg endelig købt dem ♥ De er såååå lækre og jeg er så glad for dem. I morgen vil jeg vise jer 2 nye items jeg købte i weekenden, fra Buch. Håber I vil kigge forbi <3

Hvad synes I om bamsestøvlerne med pels? Og hvad sparer I sammen til?