I can’t fall asleep but I sure can dream

Bluse – La Gazelle | Sweatpants – Zanca Sonne | Top – Rosemunde | Støvler – Mou

Godeftermiddag søde piger. Så er der kun 2 dage tilbage før det er weekend og jeg glæder mig rigtig meget. Lørdag bliver en travl dag, med morgentræning, efterfulgt af en behandling jeg skal til i Lyngby, efterfulgt af en lækker frokost sammen med en af mine kære. Og om aftenen står den på julefrokost hos en af mine gode veninder, sammen med 9 andre, og jeg ser SÅ meget frem til det. Vi skal hver især have noget mad med (koldt julebord), og efterfølgende tager vi i byen, tror jeg. Bliver rigtig hyggeligt :-)

Overstående, kan I se gårdagens outfit, OG i øvrigt årets første ♥ Jeg havde mine nye elskede leopard sweatpants på, og de er så lækre at have på. Bedste julegave af mine skønne forældre! Dertil har jeg mine nye Mou støvler på, som jeg har købt af en privatperson på Trendsales. De er fuldstændig som nye, ingen slid, så jeg føler mig rigtig heldig. Det er mit første par – jeg går nemlig og sukker højlydt efter dem i støvlet lilla, men disse er altså også virkelig fine. Hvad synes I om outfittet? Nu vil jeg gøre mig klar til en omgang HÅRD ben/balde-træning fra mit nye program, sammen med min storesøster. Jeg har fået at vide, at jeg kommer til at kravle derfra….. Av av :D