Jeg er blevet forelsket i min stue

Heeeeeeeej piger! God påske ♥ Jeg er netop hjemvendt efter 1½ times påskevent i Fitness World, og er helt færdig. Det var en blanding af Zumba og noget andet dans (det var syyygt hårdt!!), men synes ikke rigtig det var noget Zumba, hvilket passede mig fint. Det pressede mig i hvert fald rigtig meget og det var en glad og svedig pige der afsluttede holdet :D

På billederne kan I se lidt flere billeder af min stue/spisestue. Jeg kan stadig ikke forklare hvor meget jeg bare elsker det! Det er så gennemført og hyggeligt, og jeg elsker at invitere folk indenfor. Min sofa er så lækker og en rigtig puttesofa, som man sidder rigtig godt i, så selv om det var en hel månedsløn, så er den dét værd. Nogle gange skal man ikke gå på kompromis, når det er noget man bruger hver dag. Der mangler stadig lidt småting, såsom et gulvtæppe til sofabordet, nyt betræk til spisebordsstolene og så måske lidt mere på væggene. Hvad synes I om billederne? <3