Udsalgsfund: Hvide sneakers til kun 50 kroner

Godaften søde læsere. Jeg håber I alle har haft en rigtig lækker dag – det har jeg i hvert fald! Morgentræningen sparkede denne uge igang og den stod på ben og baller, som er mit største fokus træningsmæssigt lige pt. Derudover fik jeg en rigtig god nyhed jobmæssigt, som jeg kan afsløre i løbet af ugen. Jeg beklager den manglende blogging, men har haft lidt problemer med at logge ind/uploade indlæg, men det skulle gerne være fikset nu. Jeg har i hvert fald en masse indlæg til jer ♥

Læs også: Hvide sneakers med glimmerdetaljer

I dag får I et lille kig på et par nye sneakers jeg fandt hos H&M til 50 sølle kroner. Jeg er – som I nok har bemærket – kæmpe fan af hvide sko og gerne sneakers også. Kan simpelthen ikke få nok og tror måske jeg er ved at ramme omkring 10 par, og mere vil have mere. Dog har jeg ikke nogen i overstående model, så derfor kunne jeg godt tillade mig at købe dem ;-) Hvad synes I om dem? I morgen vil jeg vise jer den fineste og mest hyggelige bluse, som også er købt på udsalg til 100 kroner. Husk at kigge forbi!