Hvide sneakers | Perfekt til forår/sommer

hvide-sneakershogm-sneakers sneakers-imiteret-laederKan kun købes online – her

Sikke et kedeligt vejr det er idag; helt grå og regnfuldt. I det mindste er det ved at blive varmere, og jeg glæder mig så meget til det rigtig bliver forår hvor alt springer ud. Det er så fint og ikke mindst super godt for mit humør! Jeg fik disse rå sneakers i julegave af min storesøster Malue, og dem glæder jeg mig så meget til at bruge når vejret vender og bliver varmere. Det er lidt for koldt til dem nu, da jeg ville foretrække at have bare fødder i dem eller meget lave sokker, så de ikke kan ses i siden af skoen. De er lavet i imiteret læder, og er rigtig rare at have på. Jeg har dem i én størrelse mindre end jeg normalt bruger, da jeg synes de blev lidt for store i min normale størrelse. (startede med at bestille dem i min egen, og måtte bytte dem).

Hvad synes I om dem?

signature