Den perfekte hverdagskjole

kjole med fjermotiv til hverdag sandaler man binder op af benet fra mangomango strap cord sandaler Kjole: H&M | Sandaler: Mango | Taske: Bulgarien

Hej piger! Så er weekenden lige om hjørnet og jeg glæder mig. Jeg tror den står på aftenhygge med en sød type i aften, svømmehallen enten lørdag eller søndag og ellers bare filmafslapning aka Netflix i stor stil! Jeg elsker sådanne weekender, hvor man laver noget og kommer ud, men også får slappet af.

I dag vil jeg vise jer dette søde outfit, som er med min nye kjole fra H&M. Den er købt da jeg var på udsalg, og jeg elsker den! Motiveret er så fint og den er perfekt til hverdag, da den har en høj udskæring, og derfor er nem at style afslappet. Jeg har stylet dem med sandaler fra Mango, som jeg før har blogget om før. Jeg er vild med gladiatortrenden, og derfor måtte jeg eje dem. Misty var lige med til at photobombe, da jeg tog billedet. Det er ikke altid let at tage billeder herhjemme med to nysgerrige katte! Hvad synes I om outfittet? ♥

Håber I kan lide, at jeg prøver at poste lidt flere outfits. Jeg kunne super godt tænke mig at tage billederne udenfor og i flotte omgivelser, men mit kamera er dumt (har meget snart råd til nyt), og har sjældent nogen til at tage billederne. Håber det kan ændre sig om en måneds tid, da der sker lidt nyt. Mere om det snart.

signature