Hunkemøller Haul | Se hvad jeg har købt

Hej piger. I dag vil jeg vise jer nogle rigtig lækre sager, som jeg har modtaget fra Hunkemøller – en slags HAUL. Jeg har faktisk ikke førhen købt noget derfra, og det kan jeg nu forstå er en kæmpe fejl, for hold nu op hvor er der meget fint undertøj på deres hjemmeside. Derudover har de også en Hunkemøller sportkollektion, som jeg også vil vise jer et par ting fra, som jeg har bestilt. Den er så fantastisk, og jeg kunne vitterligt købe mig fattig i deres sportkollektion!

hunkemoeller-brasilianske-trusser trusser-med-blonder-hunkemoellerLinks: Pink trusse | Rosa trusse | Turkis trusse

Først og fremmest har jeg fået disse tre par trusser. Jeg er vild med trusser som har et “brasiliansk” form, som er lidt cheeky og med syningen bagpå, som er meget flatterende for ens booty. Alle trusserne sidder rigtig godt og er lækre at have på. Stoffet minder lidt om silke og er virkelig blødt. Derudover er jeg vild med de små detaljer som er på hver enkelt trusse: blonder, lille sløjfe… Mega girly ♥ De står alle til 45,00 kr pt. da de er på udsalg, så slå til nu! Der er links under billederne.

formstoebt-bh-hunkemoellerblondebh-med-sloejfeLink: Blonde bh med sløjfe

Derudover har jeg også modtaget overstående bh, som sidder suuuuper godt! Den har ekstra push-up, så man får en rigtig blot barm, som kan syne op til 2 skåle større end hvad man er! Derudover er skålene beklædt med blonde og en sød lille sløjfe mellem skålene. Endnu en ting som er super girly, og jeg elsker det.

hunkemoeller-joggingbukserjoggingbukser-hunkemoellerLinks: Joggingbukser | T-shirt med tekst

Så har jeg disse behagelige joggingbukser, som er lavet i noget meget blødt joggingstof, samt den fine t-shirt. Jeg tror ikke jeg før har eget et par joggingbukser som sidder SÅ behageligt, og er så lette at have på. De er rigtig gode til bare at slappe af i derhjemme, men jeg ville også sagtens kunne tage dem på ud på en afslappende dag. T-shirten med teksten “Feelin’ damn hot”, måtte jeg også bare eje. Jeg er vild med træningstøj i neonfarver, og derfor er stort set at jeg har i neonfarver. Denne har jeg taget i én størrelse større end hvad jeg plejer, da jeg ikke ville have den skulle sidde alt for tæt, hvis jeg skal bruge den til træning. Og man kan sige at den sidder som den skal! Jeg vil vise jer bukserne bedre i et kommende indlæg denne uge <3

Jeg håber I synes om denne lille haul med items fra Hunkemøller. Jeg vil snarest vise jer nogle nye items, som jeg har købt i New Yorker ♥ Ha’ en god dag, søde piger!