Home for Christmas | Lille Juleaften

Godaften sødeste piger. Glædelig lille juleaften. Jeg er på “juleferie” hjemme hos mine forældre nu, og min far hentede mig allerede ve 16.30 tiden. Rigtig hyggeligt! Jeg glæder mig til nogle dejlige dage herhjemme og ikke mindst i morgen sammen med min familie <3 Jeg nåede netop at købe den sidste julegave i dag, så det er rart at være færdig også i sidste øjeblik. Hehe. I morgen kommer der lidt indlæg hen af formiddagen og regner med at poste mit juleaften outfit i morgen aften (planlagt) eller også kommer det 1. juledag om morgenen.

Her til aften har jeg bare hygget med mine forældre og med årets første omgang risengrød. Mmh, det bliver jeg aldrig træt af. Jeg glæder mig også rigtig meget til julemaden i morgen og især risalamande, da jeg virkelig elsker det! Satser stærkt på, at nå ned i Fitness World i morgen tidlig i 1½ time til en omgang “julehop”, som de kalder det :D Også kaldet step. Så kan jeg nyde aftenen med god samvittighed <3 Håber I nyder aftenen sammen med jeres familie også – overfor kan I se nogle stemningsbilleder fra aftenen. Ha’ en skøn aften, piger!