Get it before it’s gone: H&M Home udsalg

Hej søde læsere ♥ Så er den skriftlige eksamensopgave endelig afleveret, og det er nu tid til at jeg skal i gang med at forberede mig til den mundtlige eksamen. Her skal jeg udarbejde noget nyt materiale til fremlæggelsen, og dette har jeg ca. 1 uge til før det går løs. Kan godt mærke at nerverne er ved at komme allerede nu, men jeg prøver at samle mig! I dag har jeg derfor taget en lille fridag, så jeg kan starte på det hele i morgen med “nye” øjne.

billige ting til hjemmet fra H&M home

H&M har slutspurt på deres udsalg online og i butikkerne, og jeg har samlet nogle af de fineste ting til boligen fra deres hjemmeside, for at kunne inspirere jer lidt. Der er virkelig mange flotte sager, og der er også mange penge og spare. Jeg har desværre ikke selv penge til at købe noget af det for tiden, og da jeg står og skal være ude af min bolig pr. 1/3, vil jeg vente med at se hvor jeg ender og hvad der eventuelt kunne mangle af boligting og møbler det nye sted jeg forhåbentlig når at finde. Det irriterer mig lidt at hele dette “jeg skal finde en bolig inden marts” er midt i eksamensræset, men jeg prøver at være optimistisk og håber at finde noget inden! Hvad synes I om tingene?

signature