Mine favoritter | H&M Home News

hm-efteraars-kollektion-home

I dag er det officielt efterår, og jeg vil ikke lægge skjul på at jeg ELSKER efteråret – farverne, hyggen og ikke mindst dejlige varme strikbluser og støvler. H&M har overrasket mig rigtig meget med deres efterårskollektion for deres HOME-afdeling, for se lige alle de fine sager, og ikke mindst de lækre farver. Endnu engang kunne jeg ikke lade vær med at finde et par lyserøde/rosa sager frem, for de er virkelig smukke. Jeg er heeelt vildt forelsket i brusegardinet, som har den flotteste farve og også et ret cool mønster. Det kan være jeg skulle investere i det, og gemme det til når den rigtige lejlighed dukker op – ellers er det måske for sent? Men alle overstående ting er i hvert fald nogle af mine favoritter derinde fra. Hvad synes I om tingene? ♥

signature

Læs også: Inspiration til soveværelset