Repost: Opskrift på hjemmelavet og sund iskaffe

Sikke et lækkert vejr det er idag! Når solen skinner bliver jeg bare i endnu bedre humør, og det er så lækkert at sommeren lige kigger forbi inden efteråret for alvor begynder om ikke så længe. Jeg har været til dyrlægen i dag med mine to katte, da de skulle have vaccine og sundhedstjek. Ellers har jeg bare brugt dagen sammen med mine søde forældre i haven, hvor vi har hygget os ude i solen. samt brugt dagen på at planlægge kommende blogindlæg inden ny jobstart mandag. Netop pga. dette lækre vejr, synes jeg at min opskrift på sund hjemmelavet iskaffe fortjener en repost. Det er den perfekte sommerdrink hvis man er vild med kaffe, og vaniljepulveret giver det et lækkert strejf af vanilje også – what’s not to like?

hjemmetlavet-sund-iskaffe-opskrift opskrift-paa--iskaffe sund-nem-iskaffe25 sugerør fra ebay, ca. 7 kr inkl fragt – Find dem her! (dem på billedet er “dark pink”)

Her kommer opskriften på 1 glas hjemmelavet (og super nem) iskaffe:

3-4 isterninger
1-2 tsk instant kaffe
10 g proteinpulver m. vanilje (kan udelukkes – brug evt. vaniljepulver)
Skummetmælk (ca. 200 ml)
Lidt vand (ca. 100 ml)
Lidt sødemiddel
Det hele blendes og kan evt. smages til undervejs. Du kan selv variere i mængderne.

Læs også: Inspiration til sunde mellemmåltider

Hvis I kaster jer ud i at lave den, så skriv endelig hvad I synes om den! Jeg er i hvert fald blevet en smule (læs: MEGET) afhængig af denne lækre sag :D Ha’ en fortsat god solskinsdag ♥

signature