Here’s to summer 2013

Godeftermiddag søde piger. Er lige kommet hjem efter en lang arbejdsdag. Dagene før påske kan godt indebære lidt overarbejde, og denne mandag er ingen undtagelse. Denne uge er jeg på en lavkalorie kickstartkur, som jeg selv har sammensat, for at kickstarte mit vægttab/sommerkrop her op til sommer. Jeg siger på ingen måde jeg er tyk, men vil gerne tabe mig 4-5 kg inden sommer, og det er i den grad sat i gang fra i dag. Jeg vil også oppe min træning, og da jeg har meldt mig ud af fitness, vil jeg begynde at benytte mig af alle de træningsdvd’er mm. jeg har herhjemme. Hvem ønsker ikke en flot og trænet/markeret krop? I må endelig sige til hvis I er interesseret i sådan et indlæg :-) Har taget mine “før”-billeder i dag som motivation.

I denne sammenhæng, har jeg kigget rundt på nettet efter fine bikinier, og jeg har fundet disse 4 på H&M’s hjemmeside. Jeg er helt vild med de støvede farver på de to første, og det er helt sikkert nogle jeg vil tage ned og prøve i butikken :-) Det smarte ved dem er også, at man kan tage stropperne af, og så har de søde detaljer ved overdelen hver især. Den korale er så flot og vil se fantastisk ud når huden har fået lidt farve. Jeg er vild med detaljerne med sten på både over – og underdel og det er især det der har fået mig til at falde for den. Den sidste med tigermønster er så skøn! Mangler en bikini med trekants bh og denne er perfekt. For enderne af bindestropperne på toppen og underdel er der små søde englevinger sat på. Sååå fint. Nu vil jeg gerne vide: Hvilken bikini synes I bedst om? ♥ I morgen kommer der indlæg med eBay goodies for martsmåned. Følg med <3