Opskrift: Chunky Monkey cookies

Godmorgen søde piger. Her på det sidste er jeg virkelig begyndt at forberede mig til sommer, i form af mere træning og mere fokus på sund og varieret mad. Jeg begynder sådan rigtig næste uge, men starter løbende nu. Hvem vil ikke gerne have en lækker sommerkrop?? Jeg elsker at finde på sunde snacks, som erstatter det usunde, og disse er så gode og perfekte, at jeg tænkte jeg ville dele opskriften med jer <3 De indeholder kun ca. 50 kcal pr. cookie :-)

Til ca. 30 cookies skal du bruge:

3 modne bananer
2 dl. havregryn
½ dl cremet peanutbutter
½ dl usødet kakaopulver
ca. 5 spsk æblemos uden sukker
1 tsk vanilje ekstrakt

Sådan gør du: Forvarm ovnen til ca. 200 grader. Mos bananerne i en stor skål og rør resten af ingredienserne i. Lad dejen står i ca. 20 min, og tag derefter en spsk og form småkagerne som kugler på en bageplade på bagepapir. Bag i ca. 10-12 min. Hvis I synes de mangler lidt mere sødme, så kan I evt. tilsætte lidt flydende sødemiddel :-) Prøv jer frem ♥ Håber I kunne bruge denne opskrift og lad mig endelig vide hvis I prøver dem!