Ebay tip: Den perfekte hue til en dårlig hårdag

Bad Hair Day Beanie til 19 inkl. fragt – FIND DEN HER!

Hej søde piger. Har I haft en god dag indtil videre? Jeg har netop fået overstået sidste skoledag inden vores læseperiode, og er lige hjemvendt efter brunch sammen med min klasse. Vi kommer i nye klasser efter en vigtig prøve vi har d. 21 (skal læse såååå meget op!), så det var super dejligt, at afslutte med en brunch, og hygge igennem! Næste uge er det bare og terpe igennem!!! Haha, jeg er så nervøs!

Jeg har jo lovet at dele lidt ud af mine køb fra eBay, og idag skal I se denne fede hue, som jeg modtog for nogle uger siden. Jeg kunne bare ikke stå for den pga. teksten, og den er i overraskende god kvalitet, ligesom almindelige huer. Og til kun 19 kr ca. og gratis porto, så er man da nødt til at klikke den hjem. ♥ Jeg var simpelthen nødt til at klikke den hjem til min ene storesøster også, fordi vi nogle gange joker om dårlige hårdage med vores krøllede hår. Haha. Og det var heldigvis en succes. Skal I ha’ en også?