Anmeldelse | Gym Nordic produkter til træningen

Godeftermiddag piger. I dag vil jeg skrive et indlæg med nogle gode produkter til træning, og som især er gode til dem der netop er startet ud. Alle produkterne er fra Gym Nordic og jeg har været så heldig at få lov til at anmelde dem – anmeldelsen er 100% min egen mening. Jeg har afprøvet produkter i nogle uger, og mine meninger er derfor baseret på dette, så de ER altså afprøvet. Alle produkterne er fra Gym Nordics eget mærke.

Daily ZMA: ZMA består af zink, magnesium og B6 vitaminer, da man under hård træning godt kan have et øget behov for de vigtige mineraler og vitaminer. Denne kombination fra Gym Nordic er netop egnet til at forbedre muskelstyrken, præstationen, udholdenheden, resitutionen og ens søvnkvalitet. Man skal tage 1 tablet ca. ½ time før man skal sove. Jeg har ikke kunne mærke umiddelbart forskel under træning, dog er jeg blevet stærkere og kan tage flere kilo i en del af maskinerne mm., men om det har noget med tabletterne at gøre er ikke til at sige. Men om ikke andet, så er det altid godt at få de vitaminer, da kroppen har brug for det. Især min søvn er blevet bedre! Jeg sover rigtig “let” og efter jeg er begyndt på tabletterne, sover jeg ofte gennem hele natten, hvor jeg førhen kunne vågne op til 2-3 gange.

Whey proteinpulver: Som de fleste nok ved, så er det godt med ekstra protein efter træning, og hvad er nemmere end lige at blande lidt proteinpulver med vand? Protein efter træning er med til at genopbygge musklerne hurtigere, da de bliver nedbrudt under hver træning. Denne proteinpulver er af rigtig høj kvalitet og den optages hurtigt og nemt i kroppen. Som Gym Nordic selv skriver “Det eneste produkt i shoppen som er analyseret for indholdet af protein. Dvs. for at sikre kvaliteten er hvert batch af produktet laboratorie testet og dermed kan vi garantere produktets indhold.” Jeg har den i smagen “Berry Milkshake” og hoooold nu op hvor er den bare helt vildt fantastisk! Har aldrig nogensinde smagt så lækkert et proteinpulver, og endda blandet med vand! Jeg er stor fan og har næsten ikke lyst til andet efter jeg har smagt den. Jeg var ret skeptisk i starten, da lugten er ret syntetisk, men smagen er himmelsk. Denne proteinpulver indeholder også quadrapeptider, som skulle have en effekt på muskelømhed, og skulle være med til at at forhindre det eller i hvert fald dæmpe det. Dermed har det også et lavt indhold af lactose. Jeg tager 1 scoop efter træning, blandet op med ca. 300ml vand – mælk kan også bruges, men vand er bedre for optagelsen, samt man sparer kalorierne ved vand.

Caffeine: Disse piller er lavet af koffein i helt ren form, og har derfor ikke den samme effekt som hvis man drikker en kop kaffe. Når man optager koffein i en optimal mængde, så kan det booste ens præsentationsevne, samt give mere energi og fokus ved træning. Ydermere kan det biddrage til en højere forbrænding. Jeg drikker normalt ca. 2 kopper kaffe om dagen, men jeg føler ingen forskel i mit energiniveau ved kaffe. Det er svært for mig at bedømme om jeg kan mærke det efter pillerne, men jeg kan i hvert fald mærke en lille stigning i energi, og især de dage hvor jeg er meget træt. En dosering kan være alt fra 1-4 kapsler, og indtil videre har jeg kun prøvet 2, så de er stadig i gang med at blive testet, hvad der fungerer bedst for mig. Men de kan helt klart anbefales på dage, hvor energien af en eller anden årsag ikke er helt i top :-) Pillerne skal tages ca. 30-60 min. før træning og helst ikke inden sengetid, da man jo logisk nok kan få lidt svært ved at sove.

Jeg håber I kan bruge indlægget til noget, og hvis I har nogle spørgsmål ang. nogle af produkterne, så er I velkomne til at skrive til mig i kommentarfeltet. MEN jeg kan altså virkelig anbefale Gym Nordics proteinpulver! Den smager himmelsk, og er også super lækker sammen med mælk, på dage I fx. bare har lyst til noget lækkert at drikke. YUM! Jeg har prøvet så mange forskellige smage af proteinpulver, og denne er den eneste jeg kan drikke med vand, hvor jeg glæder mig hver gang efter træning. Just do it!