Goodiebox | Juli 2013

Hej søde piger. Sikke travle dage jeg har haft! I torsdags stod den på 2 timers træning sammen med Christina. Vi prøvede et nyt hold af: Cirkeltræning! Virkelig hårdt, men jeg er vild med det. Og efterfølgende tog vi lige en times mave/balle/lår. Træneren hedder Jannick, og er træner på begge hold. Han er super god og også en kæmpe grund til jeg træner de to hold i træk. Hihi. Min ferie er om en måned så derfor skal den have ekstra gas i august!

Starter dagen med at vise jer juli måned Goodiebox. Sprang sidste måned over, fordi den simpelthen var så sørgerlig (ja, man kan godt blive lidt skuffet nogle gange), men nu er jeg på igen og denne måned er fantastisk! Den består af en lækker bodyscrub fra Oriflame, som dufter så skønt. Den kommer som kaldt, da jeg stod og manglede en. Så er der en Hydrating cream fra A-Derma, en lip stain fra MUA (nyt mærke som jeg glæder mig til at teste), en baked bronzer fra Famous by Sue Moxley (lækkert design!), en Nivea Shower moisturizer, fyrfadslys som dufter så lækkert fra By Ransborg, cosmetic sticks fra YniQ og en full repair prøve til håret fra John Frieda.

Jeg er super tilfreds med denne måneds box, og jeg fortsætter lidt endnu med Goodiebox. Der har været fokus på selvforkælelse, og det må man sige er blevet opfyldt! Havde ellers besluttet det skulle være slut, men nu har de hævet prisen en smule, netop for at give os endnu skønnere produkter og ikke alle de prøver. Kig forbi senere, når jeg viser nogle nye køb fra IvoryKender I nogle af produkterne? Og er der nogle I gerne vil have en anmeldelse af?