Goodiebox | December 2012

Hej skønne piger! Er lige kommet hjem fra arbejde, da det startede op igen i dag, og skal også i morgen og lørdag. Det er heldigvis sådan, at jeg holder fri på nytårsaften, så det kan lige overkommes :-) Hvad har I lavet i dag? Og skal I noget spændende nytåraften? Jeg skal ikke, eller det er ikke helt bestemt endnu, men det ender nok med at jeg holder lidt hygge herhjemme med god mad :D Forresten skal jeg ned og hente mine 2 nytårskjoler en af de kommende dage, så I må huske at følge med på bloggen!

For et par dage siden modtog jeg december måneds goodiebox, og der er super lækre ting i den (som altid)! Og især her op til nytår! I denne måned er der en dvd med Dennis Knudsen med make-up guide, en kvædecreme, 2x loreal shampoo/balsam, en eyebrow kit, en mascara, en parfumeprøve, en easysun, en lipstick og en lille bodylotion fra Derma. Så lækre ting og glæder mig især til at finde ud af hvordan eyebrow kit virker. Bidder af mine julegaver kommer forresten også snart på bloggen så husk at kig forbi <3 Og min giveaway kører stadig her, indtil på søndag, så skynd jer at deltage :-) Mange knus til jer!