Goodiebox | Marts 2013

Hej skønne piger ♥ Så er det endelig mini påskeferie for min del. Har brugt i dag på at ligge inde i stuen med dyner og puder og bare se film og hygge. Det er hvad jeg har haft brug for efter 3 lange dage på arbejdet i træk. De næste par dage vil jeg nok lave noget lidt mere spændende, eller måske ikke :D Jeg har forresten modtaget min så smukke eBay maxikjole, og den regner jeg med kommer på bloggen i morgen <3

I dag står den på Goodiebox Marts, som denne gang består af en shampoo og balsam fra Head and Shoulders, en KMS hairplay, som er et alt-i-én stylingsprodukt som frisørerne også bruger. Det skulle hverken kunne ses eller mærkes i håret? Bliver spændende at prøve! Derudover har jeg fået en Dr. Hauschka øjenskygge, P20 solbeskyttelsescreme og 2 parfumeprøver; Van Gils live og Salvador dali sun & roses. Den er ikke særlig imponerende denne måned, så håber de er lidt mere kreative næste gang :-) Nu vil jeg hoppe i bad, og så begynde på noget mad. Vi skrives i morgen <3