Goodiebox | Maj 2013

Godaften piger. I dag har viiirkelig bare været en hyggedag. Har været alene hjemme, så har bare brugt dagen på film og ansigtsmasker :D Haha. Igår var jeg forresten på Bakken og vejret kunne ikke have været mere perfekt. Det var så lækkert og varmt, og det var bare en fornøjelse at være derinde!

Som lovet, her er min goodiebox for maj måned. Den er en del bedre end den skuffende aprilbox. I denne box har jeg fået en Sollotion fra Matas, hvilket man jo altid kan bruge her til sommer, og det samme med en spray til håret, fra Kérastase, som skulle virke beskyttende og fugtgivende til håret, når man er ude i solen. Derudover har jeg fået lille showergel med guava fr Korres, samt en lille tube mælkeproteiner, som skulle fungere som en slags cleanser til ansigtet. Så er der en lille deodorant fra Nivea, en neglelak i blå fra Depend (som jeg nok giver væk, da farven ikke lige er mig) og en hårmaske fra Wella. Til slut er der to små prøver: en Forever light creator serum og en Foundation fra Yves Saint Laurent. Alt i alt, mange spændende ting som jeg glæder mig til at afprøve. Det kan være at nogle af tingene kommer på bloggen ♥

I morgen skal jeg på Fisketorvet lige efter arbejde, for at møde to af tøserne fra min gymnasieklasse, men prøver så vidt muligt og se om jeg kan nå et indlæg når jeg kommer hjem. Ellers er jeg tilbage på bloggen tirsdag. Ha’ en skøn aften søde piger!