Giveaway | De smukkeste armbånd med sten

Godmorgen sødeste piger. Så er foråret rigtig kommet og hvor er det bare skønt! Jeg længes virkelig efter sol og varme, og nu ser det endelig ud som om, at det er ved at komme! Men mon ikke jeg smutter en tur sydpå i år alligevel. Trænger til at komme ud og rejse :D I dag er jeg faktisk syg herhjemme (dårlig timing), så dagen skal bare tilbringes på sofaen med dynen, og masser af te og frugt.

Men det skal ikke stoppe mig fra, at skyde en GIVEAWAY i gang på min facebookside. Det omhandler disse 3 skønne armbånd fra Trendfighter. Dvs. der kommer til at være 3 vindere, og det eneste I skal gøre for at deltage er, at like min facebookside og dele billedet derinde (jeg har postet det samme) og derefter kommentere, hvilket armbånd I helst vil have, dette er dog ikke et must :-) MEN I SKAL HUSKE AT KOMMENTERE I FELTET PÅ FACEBOOK AT I HAR DELT.

Når min facebookside når 200 likes, vil jeg derefter trække 3 heldige vindere. Håber I vil deltage, det ville gøre mig super glad ♥ Held og lykke piger <3