Giveaway | 3. advent

Godmorgen sødeste piger! Håber I har nydt weekenden. Igår var jeg ude og juleshoppe med min ene storesøster Malue, og det var så hyggeligt. Nu mangler jeg kun gaven til hende og min kæreste. I dag skal jeg hjem til mine forældre og julehygge, og Malue og min farmor kommer også. Vi skal lege pakkeleg og bare nyde hinandens selskab :-)

Nu til indlægget: vinderen af 2. advents giveaway er METTE VINDFELD, som har vundet 3 neglelak og en lille bodylotion fra Christina Aguilera :D Stort tillykke! En email er sendt til dig, og sender så snart jeg modtager din adresse. Nu til 3. advents giveaway, og denne gang kan I vinde et sødt hårspænde som er perfekt til nytår, og en fin stjernehalskæde der går godt til den. Dette skal I gøre for at deltage, og ja jeg tjekker. I skal like min facebookside her, følge mig på BlogLovin’ her, og skrive jeres navn OG email i en kommentar i indlægget, så jeg kan kontakte jer. Held og lykke piger ♥

giveaway stylebystefanie nytår accesories