Nothing is wrong with my attitude

SØNDAG – hvilket betyder afslapning på højt plan. Det er meget sjældent at jeg laver planer om søndagen, og det er faktisk kun hvis jeg skal til fødselsdag eller lignende at jeg foretager mig noget stort. Søndag for mig er dagen før en ny uge, som jeg skal bruge til at lade fuldt op og bare har brug for at tulle rundt derhjemme og lave det jeg har lyst til. Kender I dét?

Jeans & t-shirt: Gina Tricot | Sneakers: Chanel

Til min fødselsdag fik jeg overstående 2 dele som begge er fra Gina Tricot, og det er bare super fint som sæt også. Bukserne viser jeg jer mere detaljeret i den kommende uge, da de helt klart fortjener et blogindlæg for sig selv! ♥ Jeg er stadig glad for lyserøde items, og de var jeg også i stort stil i sommers som I bl.a. kan se HER, HER og HER. Synes hele outfittet er meget cool og afslappet – perfekt hverdagsoutfit. Jeg må indrømme at skoene lige kom med fra min mors garderobe, så det er DESVÆRRE ikke mine egne Chanel sneakers. Men så er det godt at man har en mor som bruger samme skostørrelse som en selv, hihi. Hvad synes I om outfittet?