En god julegave som er perfekt til det nye år

Godeftermiddag ♥ Jeg håber I alle har haft en helt igennem fantastisk jul – det har jeg i hvert fald. Det var en skøn aften sammen med min familie, og igår blev bare brugt på film og spise rester, som det altid er på 1. juledag. I dag er min sidste fridag inden jeg skal tilbage på arbejde imorgen, og så er det back on track med hensyn til træning også ugen efter. Jeg har haft en lille periode hvor jeg ikke har haft trænet, og det skal der laves om på fra denne uge af. Jeg begynder på et 12 ugers træningsprogram, som jeg før har været rigtig glad for og fået gode resultater fra, hvor jeg samtidig også vil have fokus på bedre spisevaner, og det tænker jeg snart at blogge mere om, hvis det har interesse?

Gina tricot tights HER

Derfor var de tights på billedet en perfekt julegave, da jeg længe har ønsket mig et par fede grå træningstights. De sidder mega behagelig og har en fed detalje rundt om livet, hvor der er skrevet med tekst ind i stoffet. Jeg vil vise jer flere julegaver løbende her på bloggen, så husk at følge med. Jeg har bl.a. fået nogle mega gode og ikke mindst prisvenlige høretelefoner fra mit arbejde ♥ Vi skrives ved!