Mine favoritter | Gina Tricot Autumn 2016

autumn-gina-tricot-newsLæs også: Nellys nye kollektion – Babe Uniform ON

Puhaaaaaa… Har I været inde og tjekke Gina Tricots hjemmeside eller butik for tiden? Hold nu op, hvor har de bare mange fede efterårs-nyheder. Det er jo sådan noget vi skal til at kigge efter nu, altså efterårstøj. Alle overstående ting er nogle jeg seriøst godt kunne bruge i min klædeskab. Se lige farverne, altså! Jeg er helt vild med den rosa farve, som I nok efterhånden er klar over (ja, jeg snakker om den i hvert andet blogindlæg for tiden), og derfor er jeg faldet for hættetrøjen, tasken og jakken. Jakken især er super cool, og rigtig god til sådan en “det er ikke helt efterår, men heller ikke sommer mere”-overgang. Begge par bukser er jeg også HELT VÆK i – se dem lige! De har et seriøst lækkert design, og hvis de vil sidde nogenlunde sådan på mig som de gør på modellen, så skal de bare købes i alle farver, haha. Hvad synes I om tingene?

signature