Grå skinny jeans med perfekt pasform

Hej søde læsere! Jeg sidder dybt begravet i eksamensopgave, da vi har deadline i aften og jeg har nu siddet 2 dage fuldstændig begravet i den. I morgen står den på den mundtlige eksamen, og jeg skal heldigvis tidligt ind (så er det hurtigt overstået i forhold til hvis jeg skal vente). Vores gruppefremlæggelse klarede vi alle i tirsdags, og efter den tog vi alle ind på Café Stella for at fejre det, og det var super hyggeligt og bestemt et anbefalelsesværdigt sted. Super lækker iskaffe, og ja jeg ved ikke hvad der er med mig og iskaffe! I kan finde en sund en af slagsen, som jeg tidligere har lavet på min blog her: sund og proteinrig iskaffe.

gina-tricot-skinny-jeans-alexskinny-jeans-graa

Nå, men som lovet vil jeg vise jer mine nye jeans ordentligt, og det er derfor passende samtidig at vise jer gårdagens outfit. Jeg elsker pasformen, og de sidder stramt uden at klemme for meget, da der er elastik i dem. Super behagelige også! Jeg har set dem i lys denim også, og det kan godt være jeg skal investere i sådan et par. If it fits, buy it in every color – er det ikke det man siger? Nu vil jeg kaste mig selv tilbage ind i opgaven, og jeg så vil jeg vende tilbage til bloggen i morgen efter eksamen. Jeg vil vise jer et bedre billede af de fede sneakers i morgen, da det er nogle jeg fik til min fødselsdag i februar. God solskinsdag

signature