Get the look | Kjole med tylskørt

Godmorgen alle ♥ Så er det snart weekend! Jeg glæder mig enormt meget til i morgen, da jeg skal ses med en veninde jeg har kendt siden 7. klasse. Jeg har boet i Sydafrika i 3 år fra 2001-2004, og lige da vi kom hjem boede vi hos nogle venner i Tappernøje, og senere hen i vores eget rækkehus i Tappernøje, og der startede jeg midlertidigt på en folkeskole i 7. klasse, indtil mine forældre fandt et hus og flyttede til Køge. Og der mødte jeg min nuværende veninde Christina :-) Efter jeg flyttede til Køge har vi ikke ses så tit, da tog- og busturene frem og tilbage var lange og besværlige, og nu er hun flyttet til Vanløse, og jeg til Rødovre, så nu skal vi catche lidt up :D Mere om det senere!
nesttenestea kjole og nederdel strutskørt
Kjolen er fra hjemmesiden Miss Selfridge

Nu til indlægget: Jeg følger trofast Nette Nestea’s blog, og da jeg så hende i outfittet på kollagen, blev jeg helt paf! Hold nu op, den kjole er flot! Fandt straks frem til den og har flere gange overvejet at klikke den hjem. Hun har stylet den sådan, at hun blander det rå og det feminine look, men jeg ville nok style den lidt mere feminint, fx. med et par søde ballerinasko, og en grov, lys oversize strik udover, lidt ligesom Angelina Blick i mit tidligere indlæg. Selve hjemmesiden har faktisk også mange søde items, og jeg har samlet nogle af mine favoritter herunder.

Hvad skal I bruge jeres weekend på? Og hvad synes I om kjolen? Go eller no-go?