Send en tanke

Godmorgen piger. Har I husket at starte mandagen ud med et positivt sind? Ellers læs mit indlæg her: mandags motivation. Jeg har lige været nede og træne tidligt med min veninde Christina, og lige om lidt er jeg på vej i skole, for at arbejde med min studiegruppe. Vi er som sagt i gang med projekt, og regner med det hele bare bliver planlægning i dag, så vi kan få noget godt ud af det.

sendentanke

Vil lige starte denne mandag med et lille tip, som jeg synes er super smart, og ikke mindst praktisk. Har I hørt om sendentanke.dk? Det er en side, hvor man kan finde alle mulige forskellige slags gavekort på, som man så kan sende videre til en anden over mobilen. På den måde er det nemmere at indløse, og man skal ikke til at printe eller gå ind og aktivere noget på en hjemmeside. De har bl.a. gavekort til Matas, wellness, forskellige slags madsteder, vin, ja alt hvad man kunne tænke sig. Min far har snart fødselsdag, og det kunne da være man skulle benytte sig af det. Det er, om ikke andet, mega smart, og især hvis det er til en person der har alt. Sådan en kender vi vist alle :-) Man kan vælge ud fra pris eller evt. “til ham” eller “til hende”, så det er nemt at finde rundt derinde. Bare et lille tip ♥ Ha’ en skøn dag, skriver til jer senere.

signature