Forårsfornemmelser i stuen

Endelig er jeg ved at være på toppen igen efter 2-3 dage med feber og ondt i halsen. Hele dagen igår blev stort set brugt på at sove, og det har åbenbart haft en positiv effekt på min sygdom. Jeg er ikke helt rask, men var nødt til at slæbe mig selv i skole fra 8.30-12, hvilket jeg lige kunne overskue. Det er så dumt at gå glip af den første dag efter ferien, og især fordi vi havde introduktion til en kommende opgave.

inspiration-til-dagligstue inspiration-til-planterhjerte-plante rivier-maison-inspirationinspiration-flettet-kurv shihtzu-racehund
STUE-VINDUE

Jeg synes det har været et stykke tid siden, at jeg sidst har taget et par snapshots af mine forældres hjem, så det var på sin plads at poste lidt igen. Jeg har før sagt det og kan ikke sige det nok: jeg ELSKER deres hjem og jeg finder SÅ meget inspiration i det. Der er så mange ting at kigge på, og jeg elsker måden min mor dekorerer på. Hun skal helt klart hjælpe mig når jeg finder en mere permanent boligløsning end den jeg har nu. Jeg fik forresten også lige fanget Freja på kameraet, og hun elsker at få taget billeder – what’s not to love? Derudover synes jeg billederne fanger en rigtig lækker forårsstemning! Hvad synes I om billederne? ♥ Jeg håber I kunne få lidt stue inspiration fra overstående billeder.

signature