Follow your dreams

Hej til alle mine søde læsere! Så er jeg tilbage på bloggen, og til at starte med, vil jeg gerne sige godt nytår til jer alle! Håber I havde en vidunderlig aften, det havde jeg nemlig i dén grad. Jeg er så glad for at være tilbage på bloggen, og det eneste der egentlig bare mangler, er et nyt kamera, som jeg allerede er ved at spare sammen til (det koster jo lidt). Indtil da, må I lige leve med kvaliteten på mit lidt ældre kamera.

Sidste år var et vildt år på mange måder. Der skete en del ting, som har stor effekt på det nye år, på både godt og ondt. Det største var nok at komme ind på KEA som designteknolog, og jeg er stadig rigtig glad for uddannelsen! Og så selvfølgelig at anskaffe mine to dejlige roomies i form af mine to katte, haha. Det er så skønt at komme hjem til en lejlighed der ikke er tom mere ♥ Dertil fik jeg også en rigtig roomie, men han flytter faktisk fra lejligheden slut januar. Allerhelst vil jeg gerne ha’ min lejlighed for mig selv, men det kræver at jeg har et studiejob, som jeg stadig leder efter. Så håber lidt at nå at finde et inden februar, for savner min stue! Ellers har jeg nok en kommende roomie der kan flytte ind snarest.

2015 bliver et år, hvor jeg fortsat vil være fokuseret på min uddannelse, og endnu vigtigere: året hvor jeg opnår min drømmekrop. Det kan godt være det lyder som en kliché, men jeg er træt af halve aftaler med mig selv om, at nu tager jeg mig sammen. Ja, jeg har trænet en del i 2014, men i dette nye år, vil jeg fokusere bedre på min træning og mine delmål, samt endelige mål, og inkorporere det til en livsstil, og ikke bare nogle måneder hvor jeg giver den ekstra gas. Det handler om at finde en god balance, og indtil videre har det enten været måneder med fuld gas eller måneder med lidt halvhjertet træning og sund kost. Det vil selvfølgelig også komme til at fylde lidt på bloggen i form af sunde opskrifter, gode træningsøvelser osv. I kan altid forespørge indlæg, så vil jeg prøve at lave det I ønsker <3 Håber I ser ligeså meget frem til kommende indlæg som jeg, og I er altid velkommen til at skrive hvilke indlæg I gerne vil se på bloggen. Vi skrives ♥