Follow your dreams and trust your heart

Hej piger. Her på det sidste har jeg gået med rigtig mange tanker omkring bloggen, da jeg for tiden har tilsidesat den lidt, da jeg er i gang med at flytte. Jeg har simpelthen ikke tid til at lave et ordentligt indlæg, og gider heller ikke lave et indlæg, bare for at lave et indlæg, hvis I forstår. Det skal være godt udarbejdet, og ikke bare noget sjusk. Jeg vil stadig fortsætte med at blogge, da det er noget jeg virkelig brænder for, og elsker at tage billeder, være kreativ med collager mm., Og hvis jeg kan inspirere en eller flere, så er det jo bare helt fantastisk :) Er jo intet uden mine søde læsere ♥ Det er efterhånden også blevet en stor del af mig, og det er ikke noget jeg har tænkt mig at give slip på. Men lige pt. kommer jeg sent hjem fra arbejde, og så er der ellers gang i flyttekasserne og detaljerne der skal ordnes inden flytning, og jeg må indse, at tiden pt. ikke er der til så meget andet. Men det sker jo, at man har nogle forandringer i ens tilværelse som må prioriteres først, og det er netop sådan i mit tilfælde. Dog håber jeg i fremtiden at kunne forudse og planlægge bedre, så jeg fortsat kan blogge :-)

Jeg har en del idéer til bloggen fremover, og vil gerne prøve at hæve niveauet lidt. Der vil komme flere outfitindlæg i bedre kvalitet (jeg skal blive bedre til at bruge min selvudløser og stativ!) og så også lidt flere indlæg om kost og træning. Jeg er nemlig ved at få lagt et træningsprogram og kostplan af min ene storesøster, da hun er personlig træner, så jeg kunne godt tænke mig at dele mine mål og resultater med jer, da jeg vil begynde at tage min træning mere seriøst. Det vil nok også resultere i flere sunde opskrifter/tips også :-) Der vil også komme en del mere om indretning og interiør, da jeg jo flytter i egen lejlighed og nu har 54 kvm, som jeg selv skal indrette. Der vil bl.a. komme roomtour når alt er færdigt. Håber I stadig vil følge med herinde, men indtil da, så kommer bloggen til at stå stille indtil jeg har internet i min nye lejlighed og sådan. Kan godt være der lige kommer nogle indlæg i mellem da, men ellers er jeg stærkt tilbage omkring d. 1 december :-) Jeg har også fundet et anstændig kamera der kan filme, så der vil også komme nogle videoer fremover.

INDTIL DA, er I SÅ velkomne til at komme med foreslag i kommentarfeltet til kommende indlæg eller noget I ønsker mere af på bloggen (og især meeeget gerne til videoer!). De tages imod med kyshånd så bare fyr løs! Ellers håber jeg på forståelse og at I stadig vil følge med derude. Vender stærkt tilbage SNART ♥ Og tak fordi I følger med, det kan ikke beskrives med ord, hvor meget det betyder for mig ♥ ♥