Mine første køb fra Buch Copenhagen

Hej søde læsere. Som lovet, så kommer her et par billeder af hvad jeg fik købt i Buch Copenhagen i fredags! Jeg elsker det hele og det er helt klart alle pengene værd. Jeg kunne ikke bestemme mig for hvilken farve jeg ville have ponchoen i, så købte den i begge farver. Jeg ved nemlig jeg kommer til at bruge dem begge, da de er helt perfekte til efteråret ♥ Den hvide lange cardigan er også så skøn og rigtig dejlig at have på – super blød! Den grå cardigan er også dejlig at have på og er perfekt til basisgarderoben, når det skal være lidt finere.

buch copenhagen poncho og tøj

Jeg har tænkt mig at bruge ponchoen sammen med et par stramme jeans, og så et par støvler her til efteråret. Ellers er den rigtig god til at komme udover en strik, når vejret ikke er alt for koldt. Jeg er vild med gulvdetaljerne på dem, og det var nok det lidt specielle design, som jeg faldt mest for.

Hvad synes I om tingene og har I en favorit blandt de ting jeg har købt?