Floral jeans & knitted poncho

Hej søde piger! Undskyld manglende indlæg denne weekend, men som jeg skrev har jeg været på weekend hos min forældre med min søde kæreste, og har derfor ikke lige været ved en computer. Det har været så hyggeligt og har fået taget en heeeel masse billeder til kommende indlæg, både outfit og produktanbefalinger :-) Så I må endelig følge med den kommende uge ♥ Vi har både været på loppemarked og ude ved torvehallerne. Så hyggeligt. På loppemarkedet fik jeg dog kun købt en t-shirt og et armbånd til en samlet pris af 40,-, men de er bare så fine alligevel!

Starter søndagens første indlæg med et outfit, som er dagens outfit i dag. Jeg havde mine nye unikke bukser på med blomstermønster fra Free People og derudover den lækre poncho fra Buch Copenhagen. Skoene er nogle jeg har lånt af min mor, da de simpelthen passede så fantastisk til farverne. Farvekombinationer er i hvert fald rigtig smukke sammen, og perfekt her til efteråret og det kolde vejr. Ponchoen er en jeg har både i denne brune farve, men også i en råhvid. Jeg kommer virkelig til at leve i dem her til efteråret ♥ Hvad synes I piger??

outfit med buch copenhagen poncho og free people jeans