Den perfekte lampe til soveværelset

SOMMER IGEN! Er I ligeså glade i låget idag som jeg er? Sommeren er tilbage, og det er virkelig skønt. Selv om der er mange ting i mit liv pt. som ikke går som jeg vil (har bl.a. mistet min praktikplads jeg havde, da ham der ansatte mig blev fyret, og jeg har nu kun lidt over en uge til at finde ny), så prøver jeg at finde små ting i hverdagen som gør mig glad, så jeg ikke mister modet. I kender vel alle når det bare ikke går efter ens hoved, og så er det om at holde gang i håbet og modet oppe.

fjer-lampe-paa-fodfjerlampe-fra-bekko-paa-fodfjerlampe-paa-tripodfjerlampe-paa-fod

Jeg har glædet mig til at vise jer denne smukke lampe, som er fra Bekko. De har rigtig mange forskellige lamper, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Jeg er igang med at lave om på mit værelse, og denne passer perfekt ind i det, som jeg gerne vil ende ud med – sådan lidt minimalistisk, men romantisk stil. Jeg er vild med fjerene, som gør den meget unik! Førhen har jeg altid rynket på næsen over lamper med fjer, men denne er perfekt. Det smarte ved denne lampe er, at man også kan skrue fjerlampen af, og bruge den til loftlampe, dog skal man lige købe et lampeophæng hvis man vil. I like Dog skal den lige have en uges tid til at sætte sig mht. fjerene, og der kan man bruge en føntørrer så det går hurtigere, hvilket jeg vil gøre senere! Kan I lide den? 

signature