Finally my turn to get lucky


Godaften piger. Jeg havde faktisk planlagt et outfitindlæg til i dag, men det må I have til gode til i morgen. Vores nuværende udlejer kom forbi og skulle holde åbent hus for 2 mennesker, og det tog åbenbart lidt længere end ventet. Og da vi så kom hjem (hader at være hjemme når lejligheden vises frem, så tager altid afsted) så var det hygge der pressede sig mest på. Igen. Hihi. Efteråret, kulden og mørket gør altså en i lidt mere hyggehumør hele tiden.

Jeg vil vise jer disse to smukke fletlysestager, som jeg faktisk har været så heldig at vinde inde på Millicents facebookside. Jeg er SÅ glad for dem og de kommer til at passe så godt ind i min kommende lejlighed. Detaljerne med stjerne er så fint og kommer til at se hyggeligt ud med lys i! Jeg har måske tænkt mig at købe nogle blomster (evt. kunstige) og sætte ned i den store, så den kan bruges som en vase. Det kunne også se fint ud. Hvad synes I om dem? ♥ Og hold øje med bloggen de næste par dage, da der nok kommer en konkurrence :D Ha’ en skøn lørdag, piger!