Fighting for fashion

Godeftermiddag søde piger <3 Igår aftes tog jeg hjemad til mine forældre og derfor har der været lidt stille på bloggen. Vi har indtil videre hygget os rigtig meget med lækker mad, og snakket en masse, og så hurtigt en smut til København her i formiddags :-) Var inde i Zanca Sonne for første gang, og de har jo så fantastisk meget smukt tøj! Kunne have købt hele butikken, men endte med en lækker top og bælte, som jeg netop har brugt til dagens outfit. Det kommer til jer engang i aften, så husk at følge med<3

Det som dette indlæg skal handle om, er Trendfighter. Jeg har modtaget den flotteste Dunlop taske fra dem, og den er simpelthen så lækker! Kvaliteten er så god og kan mærke at den kommer til at blive brugt rigtig flittigt :-) Jeg er især vild med den brune farve som passer så godt ind i min stil! Trendfighter består af et ungt team, som bestræber sig på at sælge de nyeste trender, og det er vigtigt for dem, at det er noget de selv kan stå inde for mht. kvalitet mm. Lige i øjeblikket har de sat en masse af deres varer ned, så I kan derfor spare en del penge på lækre sager. Dermed sagt, så er der også fri fragt :-) Jeg er især vild med deres accesories. Da de sendte tasken gav de mig også nogle rigtig søde armbånd med, som jeg regner med at bruge som giveaway til mine søde læsere :-) Konkurrencen kommer højst sandsynlig til at foregå på min facebookside, så hvis I vil have chancen for at vinde nogle søde armbånd, så like min facebookside. I kan finde linket nederst på min blog. Ha’ en god dag sødeste piger <3