Sommer musthave | Feminine toppe

Godaften piger! Håber I har forkælet jeres mor idag, hvis I har været sammen med hende, eller i så faldt sendt hende nogle smukke blomster. Jeg har hurtigt set min mor i dag, da hun kom forbi med nogle ting, og der gav jeg hende en lyserød/rosa buket blomster, og et kort med et “gavekort”. Der stod at hun kunne vælge mellem 2 valgmuligheder: enten at jeg kommer hjem til mine forældre og hygger en hel dag og derefter laver lækker aftensmad til os, eller at vi tager en dag ud af kalenderen og tager et sted hen, og derefter inviterer jeg hende ud til middag. Hun fortjener det bedste. Kan ikke leve uden min elskede mor og hun betyder alt for mig ♥

Og i dagens anledning vil jeg lave et indlæg med smukke overdele fra DAY Birger et Mikkelsen, da min mor er vild med deres stil. Jeg er også begyndt at falde lidt for dem, og især for disse 6 smukke overdele. Jeg er vild med det feminine udtryk de alle har, og så selvfølgelig det pyntede look, med små sten, blonder eller palietter. Så smukke og LYSE, som er perfekt til sommer og brun hud <3 Håber I alle får en skøn søndag og nyder den sidste dag i weekenden fuldt ud.

Smukke overdele fra Day Birger et Mikkelsen. Alle feminine og unikke.