Chiffon top med fine detaljer

Godeftermiddag piger Har virkelig haft travlt de sidste par dage, og så sent som igår, brugte jeg tiden efter arbejde sammen med en af mine bedste veninder Christina. Vi mødtes i Rødovre Centeret kl. 17, og derefter kiggede vi lidt rundt i butikker og derefter en tur på Sunset og spise. Jeg er så vild med Sunset, og det er lækkert, at deres mad ikke flyder rundt i fedt og friture. Og deres sandwich er jo SÅ gode. Mmmh.

Men i centeret var jeg i Creme Fraiche og så denne smukke smukke top, som der kun var én tilbage af. Selvfølgelig var jeg i Creme Fraiche – den butik er jo så fin! Toppen var på et stativ der hed “Bedst solgte”, og det kan jeg virkelig godt forstå, så fin som den er. Jeg er så vild med skuldrene, og det lille bare stykke, og så de små sten som sidder der. Og ikke mindst det lækre chiffon stof. Den bliver så sød til sommer, sammen med et par hvide shorts og et par sandaler. Den kostede kun 199,- så den skulle med mig hjem. Hvad synes I om den? <3 I morgen tidlig kommer der indlæg fra instagram med en lille update de seneste par dage. Kig forbi<3