Denne farve får mig til at længes efter foråret

Godeftermiddag piger. Så sidder jeg hjemme og slapper af, efter en konstruktiv morgen og formiddag. Jeg har mødtes med studiegruppen for at arbejde på projekt, og ellers bare hjem og slappe af. Og der sneg sig vist også en lille lur ind. Mine katte vækkede mig klokken meget tidligt idag, i forhold til hvad tid jeg skulle op, så det var lige hvad jeg trængte til. Og jeg skulle endda op kl. 5,30, da jeg skulle træne med min veninde kl. 7. Jeg spiser morgenmad først, så derfor skal der lige lidt ekstra tid til, at kunne fordøje noget af det før træning. Det er dejligt at træne så tidligt, både fordi der næsten ingen mennesker er i centeret, men også fordi man bare får det så skønt resten af dagen.

træningstop-turkis

Her til eftermiddag vil jeg vise jer denne skønne sag fra H&M. ELSKER farven og synes den er så forårsfrisk, så den måtte med mig hjem sidste uge. Den koster kun 80,- og den er virkelig lækker at have på. Jeg er generelt kæmpe fan af deres træningstøj. Derudover er jeg bare vild med, at træne i stærke farver. Andre der har det på samme måde? Ha’ en god aften ♥

signature